Klæbo vil dele på VM-presset: – Eg er ikkje meir favoritt enn andre

Johannes Høsflot Klæbo ser for seg ein brutal kamp om sprintgullet i VM. Han meiner Erik Valnes har ein like stor sjanse til å lukkast som han sjølv.

Dei siste dagane har Klæbo tona ned seg sjølv i debatten om kven som er den store favoritten før den første medaljeøvinga på torsdag i Oberstdorf. Han heldt fram i same spor under pressekonferansen på tysdag.

– Eg meiner det er fleire som definitivt er oppe der og som kan ta det stempelet. Det sit ein lengst borte til venstre her som kan gå frykteleg fort på sprint, sa trønderen og viste til Erik Valnes.

I vinter har Valnes gitt Klæbo hard kamp i fleire sprintrenn. Emil Iversen, Pål Golberg og Håvard Solås Taugbøl utgjer resten av det norske laget til den klassiske VM-sprinten på torsdag.

– Det sit òg tre andre her som kan vere med og kjempe. Eg ser ikkje på meg som meir favoritt enn andre, sa Klæbo vidare.

Valnes meinte derimot at tittelforsvarar Klæbo må tole at alle peikar på han før rennstart.

– Johannes er den store favoritten. Den skal han få.

(©NPK)

Johannes Høsflot Klæbo ser ikkje på seg sjølv som ein favoritt før VM-sprinten. Foto: Geir Olsen / NTB

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...