Koronasvekte Vipers vann komfortabelt – Molde heng med i toppen

Kristiansand Vipers stilte til start med ni spelarar i oppgjeret mot Flint Tønsberg, men vann likevel komfortabelt 33–23. Molde vann òg og held følgje.

Vipers var utan Marta Tomac, Andrea Austmo Pedersen, Sunniva Andersen og Tuva Ulsaker Høve i kampen. Dei er isolerte etter at det braut ut koronasmitte i landslagstroppen etter helgas kamp mot Slovenia.

Dermed var det opp til dei resterande ni å vinne mot Flint Tønsberg onsdag. Det lykkast dei med etter ni skåringar frå Vilde Kaurin Jonassen. Ho leverte frå start og hadde skåra seks mål til pause. Det enda 33–23 til slutt.

I Romsdal vart alle poenga igjen i Molde etter at dei slo Romerike Ravens 38–25. Elise Skinnehaug vart toppskårar i kampen med dei ni måla sine. Sigeren er lagets sjette på sju kampar. Dermed kjempar dei stadig oppe i toppen.

Det var tidleg eit jamt oppgjer mellom Fredrikstad og Tertnes. Men så tok heimelaga frå Østfold grep om kampen og leidde 17–14 til pause. Der enda det til slutt 34–28 fordel heimelaga Fredrikstad. Andrea Johansson skåra ni mål i kampen.

(©NPK)

Ole Gustav Gjekstad og hans Kristiansand Vipers slo Flint Tønsberg trass i fleire koronafråfall.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...