Annonse

Zuccarello med mål i Rangers-siger

Mats Zuccarello sørgde igjen for poeng i kampen mellom New York Rangers og Chicago Blackhawks torsdag i NHL. Rangers sikra 4-3-sig på heimebane.

Mats Zuccarello har stått bak seks poeng, kor tre mål og tre assist, dei tre siste kampane, ifølgje NHL. Også i torsdagens heimekamp mot Chicago Blackhawks sørgde nordmannen for poeng.

Den første nettkjenninga kom frå Blackhawks-spelaren Brandon Saad etter fem minutt i kampen på Madison Square Garden. Overtaket i første periode varte ikkje lenge for bortelaget, for åtte minutt seinare utlikna Filip Chytil for Rangers.

Deretter sørgde Mats Zuccarello for scoring for Rangers, som dei to siste kampane har briljert på isen. I førre kamp leverte han tre assist på rappen, og med det vart han den europeiske importen i Rangers med flest assist nokon gong.

Etter første pauseprat på Madison Square Garden serverte Chris Kreider han einaste scoringa i andre periode, ein uassistert nettkjenning for Rangers til stillinga 3-1.

Rangers klarte ikkje å halde målet reint så veldig lenge i tredje periode. Alex DeBrincat sørgde scoring for Blackhawks etter dryge minuttet og klarte dermed å hente inn noko av forspranget til Rangers. 18 sekund igjen av perioden sørgde Mika Zibanejad for scoring for Rangers, og berre to sekund igjen av perioden klarte Dominik Kahun å putte for Blackhawks.

Zuccarello fekk 20 minutt og 49 sekund på isen i kampen.

(©NPK)

New York Rangers tok nok ein siger i kampen mot Chicago Blackhawks torsdag. Sigeren er Rangers' andre på rad etter å ha tapt fleire kampar denne sesongen. Foto: Mary Altaffer / AP / NTB scanpix